Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Costa Rica Carlos Montero White Honey – råkaffe (1 kg)

Producent: Carlos Montero
Region: Tarrazú, Costa Rica
Odlingshöjd: 1400 möh.
Sort: Catuai
Process: White honey

Ett silkeslent kaffe från familjen Montero i Tarrazú i Costa Rica. Familjens gård är en av de högst belägna i hela landet och Carlos Montero har en plan för varje bär som plockas. Här på gården har de odlat kaffe i fyra generationer! Detta råkaffe är förädlat med white honey-metoden för att accentuera den redan stora sötman.

Du kan rosta både för espresso och filterkaffe. Resultatet blir krämigt och lätt plommonfruktigt. Vi uppskattar de rik arom av romrussin och mjuka, brända mandeltoner. Kaffebondens hantverk blir inte tydligare än i denna kopp.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.
Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

 

210 kr

Slut i lager