Handrostat och färskt specialkaffe | Spårbart och utan mellanhänder | Fraktfritt över 400 kr | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Handrostat & färskrostat

Specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Fraktfritt vid köp över 400 kr

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Utan bra kaffe kan det lätt bli tomt på jobbet.

Inget mera usch och tvi. Slut på mer mjölk än kaffe i koppen. Du och dina medarbetare kan njuta av specialkaffe-klassat och färskrostat kaffe också på arbetsplatsen.

Mindre beställningar (<5 kg vid varje tillfälle och utan abonnemang)  handlar du och ditt företag precis som vanligt här på hemsidan. I kassan anger du om du vill ha kaffet malet och i så fall hur du vill mala det. Ange gärna vilken bryggare du har i så fall.

Större beställningar lämnar vi gärna offert på. Vi levererar kaffe i 1 kg påsar eller i hinkar som rymmer 4 kg. Sätt gärna upp ett abonnemang och om du vill ha hjälp med brygg-utrustning så löser vi även den biten. Vi har lösningar för:

  • Helautomatiska kaffemaskiner för mindre arbetsplatser, där du köper din Siemens-maskin i paket med ett kaffe-abonnemang.
  • Helautomatiska kaffemaskiner för större arbetsplatser, eller arbetsplatser där kaffet “bara måste funka hela tiden”. Tillsammans med våra kaffe-abonnemang kan vi erbjuda funktionshyra av Eversys Cameo Core. Läs mer här!
  • Större kaffebryggare (1.8+ liter) med termossystem (Bunn). Lämpar sig även dessa för något större arbetsplatser. Du kan både hyra och köpa av oss. Läs mer här!

Om du jobbar på eller äger ett litet företag och “bara” vill komma igång med en mindre bryggare, av typen Wilfa Performance som vi säljer här på hemsidan, så har vi just nu ett jättefint erbjudande.

Kontakta oss gärna på care@whiteelkcoffee.com om du vill veta mer och önskar en offert!