Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Colombia El Obraje Maracaturra – råkaffe 1 kg

Ursprung: Nariño, Colombia
Producent: Pablo Andres Guerrero på gården El Obraje
Odlingshöjd: 2200 möh
Sorter: Maracaturra (tvättat)

Pablo Andres Guerrero har, sedan en legendarisk Geisha-provning, varit på vår radar i flera år. Först i fjol rostade vi hans kaffe för första gången och nu är han tillbaka med en helt ny varietet, nämligen en tvättad Maracaturra (korsning av Maragogype och Caturra).

Maracaturran är – precis som allt annat av Pablos kaffe – uppvuxet i skuggan av andra regnskogsträd på hela 2200 meter över havet i Nariño-regionen i sydvästra Colombia, på gränsen till Ecuador.

Vilken karamellig kopp med mycket mjölkchoklad i smak och arom. En touch av frukt, i form av äpple, söta druvor och melon. Kaffet är fylligt mjukt, och en sirapslik sötma är med genom hela upplevelsen. Att dricka ett tvättat kaffe av denna kvalitet är sannerligen att smaka på den colombianska terroiren, jordmånen, klimatet och allt annat som samverkar i ett av världens mest klassiska kaffeursprung.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.
Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

210 kr

9 i lager