Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

PNG Kuli Gap – råkaffe (1 kg)

Ursprung: Kuli Gap, Papua Nya Guinea
Producent: Paul Pora
Odlingshöjd: 1.600-1.900 möh
Sorter: Typica, Arusha, Bourbon
Process: Bärtorkat

Papua Nya Guinea är ett populärt ursprung och vi dricker gärna kaffet härifrån för dess traditionellt chokladiga noter, med en större gnutta (torkad) frukt än från grannlandet Indonesien på ungefär samma breddgrad. Det brukar dock alltid vara bearbetat med den våta metoden.

Här har vi, för första gången i vår historia, kommit över ett parti råkaffe bearbetat med den torra metoden från Papua Nya Guinea. Detta kan du rosta för alla bryggmetoder och resultatet i koppen blir ett ännu mustigare kaffe, fast fruktigt på samma gång. Vi uppskattar det för noterna av söta bakkryddor och den gräddiga chokladen. I både smak och arom är den torkade frukten, i form av russin och aprikos, väldigt framträdande. Det här är ett unikt kaffe för dig som framförallt föredrar fyllighet i koppen.

Detta är ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd och vi rostar det själva just nu på rosteriet.
Precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet!

160 kr

Slut i lager