Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Costa Rica Tarazzu – Råkaffe

Urprung: San Marcos och San Pablo, Tarrazú
Producent: Beneficio Palmichal
Odlingshöjd: 1200-2000 möh
Sorter: Catuai, Caturra
Bearbetsningsmetod: Våtförädlat

Sedan de första kaffebönorna kom till Costa Rica för över 200 år sedan har det odlats kaffe i landet. Själva landade vi i huvudstaden San José för första gången för 8 år sedan och sedan dess har landet en särskild plats i våra hjärtan. Från San José är det nämligen bara någon timmes körning söderut innan man befinner sig i Tarrazú. Här lär man känna landets innersta väsen, dess folk – och kaffe i världsklass!

Från en av världens mest berömda kafferegioner njuter vi en krämig och balanserad kopp. Noter torkade tranbär och lite plommon virvlar runt i munnen. Kakaon och lite raw choklad är med från första sippen, långt in i den långa eftersmaken.

Ges du någonsin möjligheten, så res till Tarrazú, upplev kaffekulturen och människorna bakom den! Känns in de höga höjderna, solens värmande strålar och bli lika förälskad i helheten som vi varit sedan första gången. Det här kaffet rostar vi för att njuta i stora klunkar när drömmer oss bort. Vikt: 230g

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.

Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

170 kr

10 i lager