Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Brasilien – ekologiskt råkaffe (1 kg)

Ursprung: Brasilien
Region: Matas de Minas
Producent: Ednilson Alves Dutra och Walter Cesar Dutra
Bönsort: Mundo Novo, Red Catuai, Catucai
Skördetid: Juni–augusti
Odlas på: 600-1200 möh
Process: Bärtorkat

Det är ovanligt med ekologiskt råkaffe från Brasilien, då det ställer höga krav på produktionen. Detta kaffe är även certifierat av Rainforest Alliance, vilket känns extra angeläget i just Brasilien.

Kaffet från bröderna Dutras farm ger oss de klassiska brasilianska, nötiga noterna. Frukten är tillbakadragen och rostar du den ljusare så träder sötman fram i form av mjölkchoklad och karamell.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.
Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

 

145 kr

Slut i lager