Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Colombia – ekologiskt råkaffe (1 kg)

Ursprung: Colombia
Region: Tolima
Bönsort: Castillo, Caturra, Bourbon (EP)
Skördetid: September-December
Odlas på: 1.950-2.200 möh
Process: Tvättat

Colombia ståtar med några av världens bästa kaffen. Detta ekologiska arabica-kaffe kan du rosta och njuta som en single origin, framförallt som filterkaffe, men tillsammans med vår ekologiska robusta och indonesiska arabica får du bra skjuts i dina espressos. I en blandning så kan du välja om den ska vara ryggrad eller i all sin enkelhet addera mjuka citrusnoter, svag blommighet och sötma.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.
Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

125 kr

Slut i lager