Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Wilfa kaffekvarn med våg WSFBS-100B Uniform (med 1 kg specialkaffe)

Rolls-Roysen bland kaffekvarnar, utvecklad tillsammans med den norske mästar-rostaren Tim Wendelboe. Maler du ditt kaffe för att brygga som pour-over, i “vanlig” kaffebryggare, Aeropress, som press- eller kokkaffe, eller i din mokabryggare, och är beredd att betala för verkligt hög kvalitet och design, så behöver du inte titta vidare! Söker du en kvarn som maler perfekt för espresso, så kan du hitta bättre, men inte billigare, alternativ.

Med 41 olika steg för malnings-grad kommer du finna den du söker för just din smak och de bönor du vill mala för dagen. Färskt kaffe, som det du köper hos oss, maler du lite grövre än vanligt. Malverket består av 58 mm kvarnhuvuden (“flat-burr”) i rostfritt stål. Det maler långsamt och alstrar därmed minimalt med värme.

Kvarnen är lätt att ta isär och rengöra.

Wilfas våg SWW-2 ingår och fungerar som praktiskt och oerhört snyggt lock ovanför bönbehållaren. Perfekt med allt i endast en enhet och en oerhört vacker pjäs i vilket kök som helst.

Vid utcheckningen i kassan, ange som meddelande till oss vilket kaffe du önskar få med på köpet (värde från 245 kr).

2790 kr

Slut i lager