Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

AeroPress Clear kaffebryggare

AeroPressen uppfanns 2004 av Stanford ingenjören Alan Adler, mannen som även ligger bakom frisbeen, eller rättare sagt den där ringen som man kan kasta längre än en vanlig frisbee (och som sådan slog världsrekord).

Den ursprungliga produkten har, mer eller mindre, sett likadan ut sedan dess. Den är otroligt smidig och gör ett fantastiskt kaffe. Vi säljer den HÄR. 2019 släppte Alan sin AeroPress Go. Smidigare, lättare att ta med – gör samma fina kaffe. AeroPress Go säljer vi HÄR. Sen sålde han bolaget och 2023 så lanserades AeroPress Clear som en av de första produkterna som de nya ägarna nu släppt på marknaden. Den är i ett nytt material (Tritan™), sägs hålla bättre och blir inte smutsig över tiden. Den är dyrare, den gör samma kaffe, är det värt de extra pengarna? Kolla gärna James Hoffmanns utmärkta review HÄR innan du bestämmer dig.

Om du inte har någon Aeropress idag, så självklart bara måste du köpa en. Det är en magisk kaffebryggare! Vill du ha det allra senaste och den allra snyggaste, och är beredd att betala lite extra för det, så köp denna. Själva skulle vi nog ändå gå på Go-varianten. Den känns schysstast så här långt!

Och just ja, med den här Clear-varianten så följer det “bara” med 100 filter. I Go-varianten kommer det 350 st med i paketet. 😉

649 kr

10 i lager