Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Peru Cajamarca – ekologiskt råkaffe (1 kg)

Region: Cajamarca
Producent: Småbönder
Sorter: Catimor, Caturra,
Pache, Bourbon
Odlas på: 1100-1750 möh
Process:
Tvättat
Skördat: Färskast möjligaste skörd

Ett tvättat specialkaffe från Peru är den perfekta basen i vilken blandning som helst och det är ett tacksamt ursprung att rosta till den grad och den fyllighet du önskar om du föredrar single origins. På rosteriet använder vi Honduras och Peru om varandra för att få ett jämnt resultat över året (länderna ligger på olika sida om ekvatorn och har således olika primära skördeperioder). Råkaffets beskaffenhet och smakprofilen är snarlika. På så vis får vi ett färskare råkaffe jämnt över året, än om vi inte hade kommit till denna insikt.

Rostar du Peru som en single origin, så får du ett sammetslent kaffe med päron, toffee, choklad och hallon i attributen. Peru som stand alone tröttnar du aldrig på, men var för den sakens skull som sagt inte rädd i att utforska Peru i blandningar för såväl filterbryggning som espresso.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de bästa förutsättningarna: Ett handplockat färskt råkaffe.

Detta råkaffe rostar vi själva och det är stående i vårt sortiment. Det är alltid av färskast möjligast skörd, även om detta inte anges här. Vill ha mer specifik information om när detta kaffe ankom till rosteriet så maila oss HÄR.

 

 

170 kr