Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Överraska mig – kaffebönor (1 kg)

Jag är här för att överraska dig.
Oavsett när du beställer mig, så kommer du att få ett förstklassigt specialkaffe. Alltid hållbart producerat och alltid spårbart – men framför allt garanterat en smakupplevelse.

Du får alltid en single origin, rostat med perfekt utvecklingstid för att optimera ursprunget.

Det här är ingen andrasortering, utan ett noga utvalt kaffe. Jag vill förföra dig och få dig att komma tillbaka gång på gång för det jag har att bjuda på. Nästa gång kan det bli något helt annat, men spännande smaker och aromer… Det bjuder jag på varje gång!

Mer om produkten:
Det kaffe du får ingår antingen i vårt stående sortiment här hos White Elk eller så rostas det för Kafferosteriet Koppars kunder. Det är sannolikt ett kaffe i säsong, men kan även vara från ett så pass populärt ursprung att vi rostar det året runt. Beställer du fler än 1 kg, så kommer du få olika sorter. Upp till en viss gräns, då vi inte rostar ett obegränsat antal ursprung samtidigt. Alltid färskrostat. För denna sort har det gått max 2 veckor från rostning tills att vi skickar till dig! Beställer du detta kaffe ofta, så kan du absolut råka ut för att få samma kaffe fler gånger, men det blir så att säga en del av spelets regler. 😉

250 kr