Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Wilfa våg WSS-2

Olika kaffen väger olika mycket. Även om du tror att ditt kaffemått alltid innehåller 7 gram, så kan det slå 20% upp eller ner beroende på varifrån kaffet kommer, om det är helt färskt, hur det är rostat, osv. För allra bästa resultat så väger du alltså kaffet du brygger varje gång.

Det finns olika typer av vågar. Här har vi valt ut den vi tycker är allra snyggast och som dessutom passar bra att väga annat än kaffe på. Du använder den alltså till allt du behöver väga i köket hemma. Den saknar timer, vilket finns på t.ex. Harios våg, men det vägs upp av att den är robust, funkar bättre för annat än kaffe – och  är så pass elegant.

Vågen väger med 0,1 grams exakthet upp till 2 kg, har en LED display med HD-kvalitet, självfallet en tara-funktion och stänger av sig automatiskt efter 3 minuter om den inte används. Dessutom är den kompatibel med både iPhone och Android (där det även finns en timer-funktion). Vi ska villigt erkänna att vi aldrig använt oss själva av app-funktionerna, men Wilfas SVART-applikation vilken du kopplar upp mot vågen via Bluetooth ger tips för hur du brygger bättre och visar förhållandet mellan vatten och kaffe. Använder du den dagligen, så behöver du byta batteri ungefär en gång om året.

645 kr

Slut i lager