Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Koffeinfria ekologiska kaffebönor

Ursprung: Colombia, Huila och Tolima
Producent: Ekologiskt certifierade småbönder
Sorter: Caturra, Castillo, Colombia, mfl
Bearbetningsmetod: Tvättat
Avkoffeiniseringsmetod: CO2

På några av Colombias allra bästa kaffeodlande lägen växer de bönor som klassificeras som specialkaffe. Det odlas enligt ekologiska principer och gifter är strängeligen förbjudna på de gårdar vi handlar från. Bönorna tar vi sedan till Europa för att avkoffeinisera med den mest naturliga och helt ekologiska metod vi känner till. Den går under namnet CO2. Det är också den process vi kommit fram till är allra mest skonsam mot bönorna, och därmed även den smakupplevelse du får i din kopp. CO2-metoden garanterar oss att 95% av koffeinet skonsamt avlägsnas. Efter att det avkoffeiniserats är kaffet 99,9% koffeinfritt.

Smaken är krämig med söta toner av honung, karamell och mjölkchoklad. I den mjuka avrundningen finner du en lätt ton av klassisk colombiansk apelsin. Vill du njuta ett kaffe för smakens skull – varsågod, detta är kaffet för dig.

Alltid färskrostat. För denna sort har det gått max 2 veckor från rostning tills att vi skickar till dig!

170 kr320 kr

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.