Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Hario V60 Filter 02 för 2 koppar 100 st pappersfilter – tillverkade i Japan

100 st filter från Hario anpassade för Harios V60 02 filterhållare. Dessa vita originalfilter är tillverkade i Japan. Jämfört med de europeiskt tillverkade Hario-filtren är de något mer grovmaskiga, därför maler du finare när du brygger i dessa. Filtret är syreblekt och passar alla 02 filterhållare från Hario. Självklart är det nedbrytbart, bara att kompostera.

Vi älskar Hario och det är Harios filter vi själva brygger med. Dock ej dessa japanska och det finns en enkel anledning till det: Vi tycker inte att man ska skicka så här lätta men skrymmande grejer över hela världen!

Av goda skäl har Hario valt att producera filter tänkta för den europeiska marknaden i Europa. De spar rimligtvis lite pengar på kortare transporter, men framförallt så spar vi alla på miljön. Hario har koll och även om de europeiska filtren är lite mer finmaskiga, så är det inte särskilt svårt att ställa om sin bryggteknik för dessa.

Du som absolut känner att du vill ha de här japanska filtren ska absolut köpa dem. Det är ju skillnad. Men du som vill spara några kronor och samtidigt köpa mer lokalt producerade filter köper istället de europeiska filtren som vi alltså själva använder – KLICKA HÄR.

Det viktigaste är att du köper från Hario, för när du nu dricker så gott kaffe som du gör så ska du i alla fall inte snåla på filtren och välja något annat än det bästa!

75 kr

63 i lager