Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Terms & Conditions

Leverans
Vi skickar normalt inom 1 arbetsdag. Om vi av någon anledning har slut på just din beställning, behöver rosta nytt och behöver 1 arbetsdag extra för detta så hör vi av oss till dig om detta.

Just nu skickar vi som standard bara inom Sverige, men kan självklart lösa också till andra länder.  Maila oss på care@whiteelkcoffee.com så tittar vi närmare på det!

Ej uthämtade paket
När ditt paket är klart att hämta ut så får du ett meddelande om detta. Skulle du inte hämta ut paketet, också efter påminnelser, och det går i retur till oss så uppkommer en extra kostnad för returfrakten.

Vi fakturerar 300 kr för ett ej uthämtat paket som returneras till oss.

Returer (konsument)
Är du inte nöjd med ditt senaste köp? Då är det bara att returnera, du har nämligen ångerrätt.

För att utnyttja din ångerrätt så måste du meddela oss detta på care@whiteelkcoffee.com, senast 14 dagar efter att du tagit emot varan. Du står själv för returfrakten och varan måste skyndsamt returneras till oss.

Varorna som returneras måste vara i original-skick. För en kaffeförpackning betyder det att den ej får vara öppnad. Utrustning får endast levereras i obrutna förpackningar.

Tänk på att du själv löper risken för själva returfrakten. Missa inte att skicka paketet så att du kan spåra det och vid dyrbara varor bör du kanske även överväga en försäkring.

När vi fått tillbaka din retur och varan alltså är i original-skick, så återbetalar vi pengarna till dig.

Returer (företag)
Företag omfattas inte av konsumentlagstiftningen och generellt finns ingen ångerrätt. Vi är såklart ändå lyhörda och löser på ungefär samma sätt som om ditt företag är en privatperson, så också företag hör av sig på care@whiteelkcoffee.com om de önskar returnera någon vara.

Rabatter
Vid särskilda kampanjer kan vi ha rabatter. Dessa kan inte kombineras och det är det som står i kassan som gäller slutligt. Om du tycker att någonting är luddigt formulerat , eller att det inte stämmer i kassan – hör gärna av dig till oss.

Integritetspolicy
Vi lovar, vi tar väl hand om din personliga data. Gräv gärna lite djupare i vår integritetspolicy här.