Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Guatemala – Finca El Morito Pacamara Råkaffe (1 kg)

Region: Mataquescuintla, Jalapa, Guatemala
Producent: José Roberto Monterroso på Finca El Morito
Sort: Pacamara
Process: Våtförädlat

Från José Roberto Monterroso, vinnaren av 2022 års Cup of Excellence i Guatemala, kommer denna mikrolott av arabicasorten Pacamara. Bönsorten är en korsning av Pacas och Maragogype och beröms ofta för sin stora fina form. Detta råkaffe rostar vi först och främst för att filterbrygga. De stora bönorna ger ett jämnt resultat och en väldigt balanserad kopp

Finca el Morito Pacamara är ett persiko-juicigt kaffe, där aromerna spänner från nejlika till söt bakad citron. Det är krämigt sött med mörk choklad och tranbär redan vid första sniffen. Aromerna och smakerna hänger med hela vägen, långt in i den muskot-nötiga eftersmaken. Kaffet är ett verkligt hantverk, det märks att vi har med en av världens kaffe-ikoner att göra.

Vårt löfte till dig som rostar själv är att alltid ge dig de allra bästa förutsättningarna: Ett handplockat råkaffe av färskast möjligast skörd.

Eftersom vi i första hand rostar vårt egna kaffe, men alltså även säljer det orostat, så är vi väldigt måna om att allt vårt råkaffe är av färskast möjligast skörd. För precis som att kaffet alltid ska vara färskrostat när du dricker det, så har även färskheten på råkaffet väldigt stor betydelse för slutresultatet.

175 kr

7 i lager