Handrostat och färskt specialkaffe | Spårbart och utan mellanhänder | Fraktfritt över 400 kr | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Handrostat & färskrostat

Specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Fraktfritt vid köp över 400 kr

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Pigg balanserad mellanrost – ekologiska kaffebönor (1 kg)

Detta är för dig som dricker ditt kaffe utan mjölk, men vill känna skillnaden och uppleva specialkaffe i sin renaste form. Denna levande mellanrost är en blandning av förstklassig ekologisk arabica från Honduras, Peru och Mexico. Bönorna har odlats småskaligt, plockats vid perfekt mognad och varsamt tvättats innan det skeppats till oss i Tyresö. Här har det trum-rostats varsamt till perfektion. Resultatet? Ett lent och krämigt kaffe, som bjuder på stenfrukt, choklad och karamell i doft och smak. Tips: Njut gärna i en stor kopp, i stora klunkar, och låt kaffet svalna i några minuter innan du dricker det för största möjliga smakupplevelse. Prova det gärna som det är, utan mjölk eller socker. Meningen är att det ska njutas i sin renaste form.

Denna balanserade mellanrost bryggs med fördel som filterkaffe. Övriga bryggmetoder ställs lite på ända och den pigga syran kan upplevas som lite väl påträngande.

Alltid färskrostat. Kaffet är aldrig äldre än 7 dagar när det lämnar vårt rosteri!

245 kr