Färskrostat specialkaffe | 100% spårbart | Inga mellanhänder | Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400kr kr | 1-2 arbetsdagars leveranstid | 10% rabatt vid kaffeköp över 1000 kr.

Färskrostat specialkaffe

100% spårbart

Inga mellanhänder

Frakt med DHL 60 kr, fritt vid köp över 400 kr

1-2 arbetsdagars leveranstid

10% rabatt på kaffeköp över 1000 kr

Vår integritetspolicy

Vi vill att du ska vara helt trygg när du delar din personliga data med oss. Vi tar den på allra största allvar, fortsätter du läsa här förstår du hur och varför.Personuppgiftsansvarig är Kafferosteriet Koppar AB, med organisationsnummer 559011-6207.

Vad är personlig data?
Exempel på personlig data är namn, personnummer, adress, e-mail och telefonnummer. Information som kan kopplas direkt till en levande person. Det kan även vara kundnummer och elektronisk information, som t.ex. IP-adress.

Hur använder vi din personliga data?
Vi behöver personlig data för att kunna göra vårt jobb. Den data du delar med dig av till oss måste vi i vissa fall dela med oss av vidare.För att kunna skicka ut vårt färskrostade kaffe, så behöver vi såklart din adress. Vi behöver även din e-mail för att kunna skicka orderbekräftelse och kommunicera om något går snett i leveransen. Telefonnumret behövs för att kunna avisera dig om leveransen. Eftersom vi är kafferostare och inte ett fraktbolag, så måste vi dela med oss av denna information till just ett fraktbolag, exempelvis DHL.

Sedan vill vi ju också ta betalt. Här använder vi Klarna  och din personliga data delas därför med dem.

Vi har även ett nyhetsbrev, där vi använder din e-mail. Aldrig någonsin skulle vi tänka tanken dela den med någon utanför rosteriet, men vi använder ett av marknadens vanligaste system för att skicka ut våra nyhetsbrev. Din e-mail hamnar därför hos dem, på vårt konto.

Så långt bara självklarheter, men när det kommer till användandet av t.ex. kakor/cookies blir det lite mer intressant. Så här tänker vi:

I alla tider har företag vela kommunicera med sina kunder och så många som möjligt som visat intresse. Efter ett köp så vill man ju t.ex. räcka ut en hand och fråga om kunden är nöjd eller fråga om det inte är dags för ett nytt köp snart igen. Traditionellt sett har detta skett genom telefon och fysisk post.

Idag har sociala medier och andra digitala lösningar ersatt det analoga.

Vi vill fortsätta ha en kontakt med dig. Vi är ett företag som hoppat alla mellanhänder och själva vill sköta all kommunikation. För att få detta att funka smidigt så delar vi cookies med t.ex. Google, Facebook och Instagram, så att de kan visa vår kommunikation för dig.

I framtiden kan det komma att ske att vi lägger till ytterligare några externa system, men i så fall är det bara för att vi ska kunna sköta och utveckla bolaget. Skulle vårt bolag säljas eller gå ihop med något annat bolag, så kommer din information i så fall att delas med det bolaget också.

Hur länge lagrar vi din personliga data?
Vi sparar din information så länge vi har anledning att göra det, eller så länge som du är en återkommande kund. Vi har processer på plats för att inte spara data längre än nödvändigt. I vår kunddatabas så sparas informationen i maximalt 3 år från vår senaste kontakt, men enligt svensk bokföringslag så behöver vi spara all relevant information för varje enstaka köp i 8 år och det behöver vi rätta oss efter.

Vi skyddar din data!
Bara de medarbetare på rosteriet som behöver din data har tillgång till den. Nu är ju vi  ett litet familjeföretag så det är inte många inblandade, men vi har ändå lyft bort så många ögon som möjligt från processerna.

Bestäm själv!
När som helst kan du be oss att ändra eller helt ta bort din personliga data. Det enda du inte kan begära är att vi frångår lagstiftningen avseende att spara bokföring i 8 år, här är vi låsta.

Viktigt: Denna policy kan komma att ändras över tid.
Om vi behöver rätta till något som blivit fel, anpassa system eller göra förändringar för att lagar ändras så kan vi komma att ändra denna integritetspolicy när som helst. När du nu kommit så här långt är det  så att  sista ordet kanske ändå inte är sagt, utan kom gärna tillbaka och besök denna sida med jämna mellanrum för aktuell policy!

Denna integritetspolicy skrevs i september 2020. Bara hör av dig till oss på care@whiteelkcoffee.com om det är något du vill diskutera!